Ta vare på dine ansatte

Forebyggende behandling for ansatte i en bedrift kan redusere helseplager og sykefravær.

I en del yrker kan belastningsskader, smerter i ledd og muskler lett oppstå. Ved å tilby forebyggede behandling, kan bedriften redusere sykefravær, samt bedre arbeidsdagen for de ansatte. Velværemassasje med oljer eller effektiv massasje. Vi skreddersyr behandling etter ønsker og behov. Når skaden er oppstått kan det være nødvendig og gå dypere og litt hardere til verks. Vi kommer til din bedrift og har med benk og nødvendig utstyr. Vi trenger et rom som stilles til rådighet.

Vi er på bedriften i ca 6 timer. Inntil 10 behandlinger. Den enkelte kan selv velge hvilken type behandling de ønsker. Smertebehandling - idrettsmassasje med olje, velværemassasje, streching. Behandling av nakke, skuldre og rygg.

Pris kr 5.900,- eks mva.  Område: stor Oslo og omegn.

Ved faste avtaler og langvarig oppdrag, ta kontakt for egne priser.

«På Skedsmo Stadion er vi så heldige at Cecilie Bibow (bl.annet tidligere massør fra Clarion Hotel, og med mange år i bransjen) kommer og gir effektiv dyptgående massasje. Jeg anbefaler dette til alle jeg kjenner -jeg tror alle jeg kjenner har godt av å myke opp litt 😉, -og gir Cecile terningkast 6. »

Fra ledelsen i Skedsmo fotballklubb, Trine Fausk