Velvære for menn og damer i alle aldre

Vi mennesker er flinke til og vedlikeholde hus og hjem. Vi tar service på våre biler og båter. Dessverre er vi ikke like flinke til og ta vare på oss selv. Kropp og sjel trenger også pleie i en ofte hektisk og krevende hverdag.

Massasje er en god investering i egen helse, enten det er for ren velvære eller for å lindre muskelsmerter. Vi tilbyr flere ulike former for behandling.

Vi tilpasser alle våre behandlinger etter ditt behov. Sammen finner vi ut hva som passer deg best. Målet vårt er at du skal føle deg bedre, ha mindre smerter og få mer energi.

Vi skreddersyr våre massasje- og smertebehandlinger og kombinerer ulike behandlingstyper for å gi deg de aller beste resultatene. Ta gjerne kontakt for mer informasjon om hva vi kan tilby.

Priser

Aromamassasje. Full kropsmassasje med oljer. En beroligende og avslappende behandling som myker opp og gir kroppen ny energi.

80 min

Kr 890,-

Massasje for rygg, nakke og armer. Løser spenninger, muskelknuter og øker blodsirkulasjon. Med tilpassede oljer.

60 min

Kr 790,-

30 min

Kr 490,-

Smertebehandling. Kombineres med idrettsmassasje. Her jobber vi dypere i muskulaturen. Vi løser opp muskelknuter, stivhet og stretcher musklene. Effektiv smertebehandling som også forebygger muskelspenninger og stivhet. Behandlingen utføres ofte for å løse opp smertepunktene. Gir en raskere og bedre restitusjon.

60 min

Kr 790,-

Kopping massasje er en dyptgående og effektiv behandling som bedrer blodsirkulasjonen. Behandlingen utføres med vakuum og glasskopp. Gir økt utskilling av slagstoffer fra bindevevet.

10 min

Kr 590,-

Lymfedrenasje. Aktiviserer lymfesystemet og får i gang kroppens eget renovasjonssytem. Vi bruker rensende oljer og vakuumbehandling. Gir energi og overskudd. Øker forbrenningen og styrker immunforsvaret.

45 min

Kr 790,-

30 min

Kr 490,-